Ах, нова медия!

Ах, нова медия!

Стартира новата национална мрежа от регионални медии „Ърбън дайджест“ или както се изписва на сайтовете – U-DIGEST. Тя се състои от национален сайт и 27 регионални сайта, по един за всяка област, като Софийска област и Област София са в едно. Адресите на сайтовете са, както следва:

www.udigest.eu, www.udigest-blagoevgrad.eu, www.udigest.eu, www.udigest-varna.eu, www.udigest-velikotarnovo.eu, www.udigest-vidin.eu, www.udigest-vratza.eu, www.udigest-gabrovo.eu, www.udigest-dobrich.eu, www.udigest-kardjali.eu, www.udigest-kustendil.eu, www.udigest-lovech.eu, www.u-digest-montana.eu, www.udigest-pazardzhik.eu, www.udigest-pernik.eu, www.udigest-pleven.eu, www.udigest-plovdiv.eu, www.udigest-razgrad.eu, www.udigest-ruse.eu, www.udigest-silistra.eu, www.udigest-sliven.eu, www.udigest-smolyan.eu, www.udigest-sofia.eu, www.udigest-starazagora.eu, www.udigest-targovishte.eu, www.udigest-haskovo.eu, www.udigest-shumen.eu, www.udigest-yambol.eu

Жанрът на медията е дайджест, което означава, че наред с оригиналното съдържание тя ще предлага подбор на интересни четива от всички области и различни медии. Екипът на U-DIGEST е убеден, че селекцията на съдържанието също има стойност на оригинално съдържание, доколкото излага определена представа за интересно и важно.

Желанието на създателите на U-DIGEST е платформата да бъде в услуга както на читателите, така и на местните общности и регионалната администрация, предоставяйки място и привличайки вниманието върху теми, които невинаги попадат в централните медии.

Ще бъдат избягвани публикации, свързани с престъпления, насилие и евтини сензации.

Публикациите за култура ще засягат стойностни изяви и творци.

U-DIGEST ще се въздържа от политически коментари и материали, изразяващи политически пристрастия.

Ах, тези медии!…

Последвайте ни във фейсбук:

Сподели:
Default image
admin